Fodor Péter Tamás | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Fodor Péter Tamás
mesteroktató

Fodor Péter 2006-ban szerzett közgazdász diplomát a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Menedzsment és Vezetési Tanácsadás szakán. 2005-ben egy félévig a Jönköping International Business School ösztöndíjas hallgatója volt. 2009-ben a PTE-KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori iskolában abszolutóriumot szerzett. Jelenleg a PTE-KTK GTI Vezetési Tanácsadás Intézeti Tanszék főállású oktatója. Oktatott tárgyai főként a vezetési tanácsadás és a menedzsment témakörébe sorolhatóak. Kutatási területe a tudásmenedzsment. Az akadémiai pálya mellett több helyi cég működésében vesz részt. A MEVID zrt. igazgatósági tagja.

Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet

Email: fodorp@ktk.pte.hu
Mellék: 23369
Iroda: B219

Fogadóóra:

E-mailben előzetes egyeztetés alapján!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább