IVP 2018 - International Video Pitch verseny | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

IVP 2018 - International Video Pitch verseny

Nagy Ákos h, 02/26/2018 - 12:01

IVP video pitch verseny

Újra indul az International Video Pitch verseny! Újra lehet pénzbeni támogatást nyerni az üzleti ötletek megvalósítására!

WIN CASH RECOGNITION FOR YOUR INNOVATION!

HAVE A STARTUP BUSINESS IDEA OR AN EXISTING BUSINESS?

MAKE A 2 MINUTE VIDEO AND A ONE PAGE BUSINESS OUTLINE ABOUT YOUR PROJECT
GET FEEDBACK ABOUT YOUR IDEA OR PROJECT FROM PROFESSIONAL BUSINESS EXPERTS

WIN $1500 (local awards 1st place winner $750 and 2nd place $250, final international awards 1st place $750, 2nd place $250 )

DEADLINE: 19th MARCH 2018

Students are invited to submit their ideas in the form of a 2 minute video pitch and a one page business outline.
Submissions are judged by an international panel of investors and business professionals.
Winners will be announced in April 2018

More information is in our website: http://ivpitch.pte.hu/

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább