I. Nemzetközi Turizmusmarketing Konferencia | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

I. Nemzetközi Turizmusmarketing Konferencia

Endeli Katalin cs, 02/01/2018 - 12:12

Karunk Marketing és Turizmus Intézete első alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Turizmusmarketing Konferenciát.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy jelentős számú oktatót, kutatót, gyakorlatban dolgozó kollégát tudhatunk vendégeink között. Fontos törekvésünk, hogy teret adjunk a kutatásban, az oktatásban résztvevők és a gyakorló szakemberek közötti kapcsolat erősítéséhez, az inspiratív és konstruktív diskurzusok kialakításához, nyolc magyar és egy angol nyelvű szekcióban.

A konferencia elsődleges célja az, hogy fókuszáljunk a turizmus és a marketing kapcsolatára, hogy teret adjunk a két tudományterület oktatásában és kutatásában résztvevő munkatársak szakmai gondolatai, gondjai, tapasztalatai és kutatási eredményei megismerésének. A Pécsett megrendezésre kerülő konferencia célja az is, hogy személyesen találkozzanak egymással a két terület művelői, párbeszéd induljon meg közöttük, hiszen számos esetben az oktatás, a kutatás a felsőoktatási intézményekben egy szervezeti egységen belül zajlik, mégis szórványos, inkább épülő a kapcsolat.

Szeretettel várjuk Pécsett!

További részletek

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább