Simonyi Final Pitch 2017 | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Simonyi Final Pitch 2017

Nagy Ákos p, 11/24/2017 - 13:33

Van egy jó ötleted? Befektetőt keresel?

Itt a lehetőség, jelentkezz 2017. november 27-ig a simonyibedc@ktk.pte.hu címen, ha a szerdai pitch tréningen remekelsz, te is ott lehetsz a Final Pitchen, ahol 2 percben mutathatod be az ötletedet a zsűri és potenciális befektetők előtt.
A sikeres résztvevők egy lépéssel közelebb kerülnek a Hiventures Inkubációs Befektetési Programjához.

Gyere el december 6-án a Trafikba és tekints be a vállalkozói létbe, hiszen nem csak az ötletek mutatkoznak be, Balog Farkas Dávid közösségi futárkodásról beszél, Kilinkó Dániel és a Hiventures Kockázati Tőkealap képviselője pedig izgalmas panel-beszélgetést moderál.
Várunk minden érdeklődőt!

Keresd az aktuális híreket az esemény Facebook oldalán

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább