Szívből gratulálunk Dr. Rappai Gábornak az MTA doktora cím megszerzéséhez! | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Szívből gratulálunk Dr. Rappai Gábornak az MTA doktora cím megszerzéséhez!

Endeli Katalin cs, 10/05/2017 - 15:30

Szívből gratulálunk Dr. Rappai Gábornak, Karunk professzorának nagydoktori védéséhez, az MTA doktora cím megszerzéséhez!

Az MTA doktori címre benyútott, "A modellezés sajátosságai idősori anomáliák esetén" című értekezés nyilvános vitájára 2017. október 4-én került sor a MTA Székház Felolvasótermében. Professzor úr kiemelkedő, 94%-os eredménnyel védte meg doktori értekezését.

A nagydoktori címhez szívből gratulálunk, és további sikereket kívánunk!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább