Meghívó Irina Canco doktori védésére | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Meghívó Irina Canco doktori védésére

Esemény ideje: 2017-10-17 14:00
Helyszín: PTE Közgazdaságtudományi Kar, Rektori tanácsterem (7622 Pécs, Rákóczi út 80. II.em.)

A PTE Közgazdaságtudományi Kar Doktori Tanácsa és a Gazdálkodástani Doktori Iskola Tanácsa meghívja Önt nyilvános doktori védésre

Előadó:           Irina Canco

Téma:              The contribution of decision making methods to business success

Időpont:          2017. október 17. (kedd) 14.00 óra

Helyszín:         PTE Közgazdaságtudományi Kar
                        II.em. Rektori tanácsterem
                        7622 Pécs, Rákóczi út 80. 
                   

Az értekezés és a tézisfüzet megtekinthető az Országos Doktori Tanács honlapján (www.doktori.hu)        

Pécs, 2017. október 1.

PTE KTK Doktori Tanácsa

Letöltések:

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább