Filinger Kitti, a Farkas Ferenc Ösztöndíj nyertese | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Filinger Kitti, a Farkas Ferenc Ösztöndíj nyertese

Endeli Katalin cs, 10/05/2017 - 15:57

Karunk 2017. október 4-én rendezte meg a Farkas Ferenc Ösztöndíj ünnepélyes átadóját a Halasy-Nagy József aulában.

Az Ösztöndíjra kilenc hallgatónk pályázott: Tóth Barbara, Filinger Kitti, Papp Eszter, Biró Zsófia, Pasitka Ármin, Tóth Martin, Dobrás Eszter, Horváth Viktória és Ivók Blanka.

Az Ösztöndíj Kuratóriuma Filinger Kittinek, az ösztöndíj nyertesének adta át a díjakat, az ösztöndíj névadójának szellemiségében végzett kiemelkedő tanulmányi, szakmai, kutatási és közösségépítési tevékenységéért.

A Kuratórium Papp Esztert, a hasonlóan kiemelkedő és példaértékű tevékenységéért az ösztöndíj különdíjával jutalmazta.

Hallgatóinknak szívből gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

 

 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább