Meghívó - Susánszky János Esettanulmány Megoldó Emlékverseny | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Meghívó - Susánszky János Esettanulmány Megoldó Emlékverseny

Endeli Katalin k, 09/05/2017 - 08:12

A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara 2017. október 19-20-a között rendezi meg esettanulmány megoldó versenyét, mellyel a Kar a verseny alapítójára, dr. Susánszky János professzor úrra emlékezik. 

A szervezők a verseny idejére szállást, étkezést és internet hozzáférést biztosítanak a csapatok és kísérőik számára (laptopokról a csapatoknak kell gondoskodniuk). 

A csapattagok utazását Karunk Vezetés- és Szervezéstudományi Intézete finanszírozza. 

 

Hallgatók jelentkezését várjuk a Karunkat képviselő 4 fős csapatba!

 

További részletek és jelentkezés: Dr. Jarjabka Ákos

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 22. (péntek)

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább