Úton az EPAS akkreditáció felé | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Úton az EPAS akkreditáció felé

Varga József k, 06/27/2017 - 08:02

Az EPAS akkreditáció felé vezető úton fontos kezdeti állomásként megtisztelő látogatást tett a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán Dr. David Asch, az EPAS Bizottság elnöke és az EFMD (European Foundation for Management Development) igazgatója. A Pécsen töltött idő kiváló lehetőséget biztosított, hogy megossza gondolatait és tudását a kar munkatársaival illetve rávilágítson azokra a pontokra, amelyek teljesítése lényeges az EFMD akkreditációs eljárásában.

A Corvinus Egyetem korábbi dékánja, az EFMD kuratóriumi tagja, Dr. Hofmeister Ágnes is csatlakozott az előadóhoz és nagylelkűen segítette a kart megszerzett tapasztalatainak átadásával.  Felhívta a figyelmünket az előttünk álló kihívásokra és azokra a sikertényezőkre, amelyekre már most is büszkék lehetünk, illetve amelyek a későbbiekben biztosíthatják az akkreditáció elnyerését.

Teljes szívünkből köszönjük a látogatást, a találkozókat és az előadásokat!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább