Munkalehetőség | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Munkalehetőség

Varga József sze, 07/19/2017 - 09:00

Magyarország egyik legnagyobb foglalkoztatója sürgősen keres adminisztratív munkakörbe felsőfokú gazdasági végzettséggel 30 év alatti munkaerőt. A munkakör betöltéséhez akár abszolutórium (ha nyelvvizsga hiányában diploma még nem áll rendelkezésre) is elegendő.

Szolgálati mobiltelefon, 6 hónap próbaidő, pécsi munkavégzés (7.30-16.00).

Jelentkezni a kapcsolat@ktk.pte.hu e-mailcímre küldött önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet 2017. július 31-ig.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább