Kari rangsor – Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Kari rangsor – Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj

Varga József cs, 07/06/2017 - 14:00

A 2017/2018-es tanévre meghirdetett Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjra (korábbi nevén Köztársasági Ösztöndíj) benyújtott pályázatok alapján karunk az alábbi rangsort állította fel.

A Kar Felvételi, Pályázati és Ösztöndíj Bizottságának döntése ellen 2017. július 17. (péntek) 12 óráig lehet fellebbezni.

Rangsor száma: Név: Neptun kód:
1. Filinger Kitti P64BK3
2. Geiszl Dorottya U63JIJ
3. Füle Roxána C3SIIW
4. Czigler Enikő Judit Z8KXN2
5. Herczeg Balázs UHE2BF
6. Fulmer Laura Hajnalka UF5026

Az ösztöndíjban azok a pályázók részesülnek, akik a fenti rangsorból az EMMI által felállított létszámkorlátnak megfelelnek.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább