Kari delegáció az idei I.S.E.O Nyári Egyetemen | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Kari delegáció az idei I.S.E.O Nyári Egyetemen

Varga József h, 07/10/2017 - 10:10

Karunk képviseletében Putzer Petra, Erdős Katalin, Kovács Balázs és Tóth-Pajor Ákos vett részt a június 17 és 24. között megrendezett „I.S.E.O Summer School 2017” szakmai eseményen. A 14. alkalommal megrendezett nyári egyetem témája a „The global economy: searching for a new equilibrium” (A globális gazdaság: új egyensúly megteremtése) volt.

Az eseményen olyan híres közgazdászok is részt vettek, mint Michele Boldrin (Washington University in St.Louis), Daniel Gros (a Centre for European Policy Studies igazgatója), Ulrich Volz (Soas University of London) és Dimitra Petropoulou (University of Surrey).

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább