Elismerő oklevél a legtöbbet idézett tanulmánynak | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Elismerő oklevél a legtöbbet idézett tanulmánynak

Varga József h, 07/10/2017 - 11:04

Az Emerald Publishing elismerő oklevéllel díjazta Ács Zoltán J., Autio Erkko és Szerb László által közösen megírt „National Systems of Entrepreneurship: Measurement Issues and Policy Implications” című tanulmányt.

A 2014-ben publikált írás egyike a legtöbbet idézett és legnagyobb befolyásoló hatással rendelkező tanulmányoknak az üzleti menedzsment, pénzügy, számvitel, gazdaság és marketing témakörében.

Szívből gratulálunk a szerzőknek az elismeréshez!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább