Végzősök, munkát keresők | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Végzősök, munkát keresők

Kedves végzős Hallgatók!

Központunk - építve a Kar gazdag vállalati és ALUMNI kapcsolatrendszerére - lehetőséget teremt, hogy kapcsolatba kerüljetek vállalatokkal, próbainterjúkon, kompetencia és egyéb szakmai teszteken vegyetek részt. Felhívjuk a figyelmet Karunk összes olyan rendezvényére, amelyen lehetőségetek van a vágyott állásokhoz szükséges kompetenciák fejlesztésére, megmérettetésére. Ha még nem vagy elég biztos magadban, keress minket és megmutatjuk, hogyan, milyen programokon, milyen eszközök segítségével fejlesztheted tovább eddig megszerezett kompetenciáid!

A munkavállalásra való felkészülésben segítségedre lehet, hogy tanulmányaid alatt akár többször is mérheted és ellenőrizheted munkavállalói kompetenciáidat, a Karunk által megvásárolt TESTAR Tanácsadó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által fejlesztett kompetenciateszt ingyenes kitöltésével.  A teszt kitöltésével kapcsolatban keress bennünket személyesen vagy e-mailben (tehetseg@ktk.pte.hu). 

Az Iroda munkatársai

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább