Munkatársai | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Munkatársai

Az alapítók

 

Gyarmatiné dr. Bányai Edit

Vezető, coach, mentor

Őt a kar Marketing Tanszékén találjátok, a B228-as irodában, pénteken 11:45 és 12:45 között, vagy e-mailben az edit@ktk.pte.hu címen.   

 

Hargitai Ildikó

Vállalati kapcsolatok, szakmai gyakorlat, mentor program, coach

hargitai@ktk.pte.hu

 

Hegedüs Réka

TehetségPont munkatárs

A kar marketing mesterszakos hallgatója, a Központ hallgatói munkatársa. Megtaláljátok a B129-es irodában, a TehetségPont nyitvatartási idejében, vagy e-mailben a tehetseg@ktk.pte.hu címen.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább