Vezetés és szervezés mesterszak angol nyelven | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Vezetés és szervezés mesterszak angol nyelven

Kinek ajánljuk az angol nyelvű Vezetés és szervezés mesterszakot?

Ezen képzési programot főleg azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek gazdasági jellegű BA diplomával, ugyanakkor a mesterképzésben tovább bővítenék ilyen irányú ismereteiket. Természetesen képzésünk nyitva áll azon érdeklődők előtt is, akik más típusú képzéseken szereztek diplomát, de jelentős számban szereztek elismerhető kreditet gazdasági tárgyak elsajátítása során.

Miért érdemes a Pécsiközgáz angol nyelvű Vezetés és szervezés mesterképzését választani?

A Middlesex University, London (GB) által akkreditált képzés különösen innovatív: a legkorszerűbb tananyagok bázisán kiemelt hangsúlyt helyezünk a gyakorlati ismeretek elsajátítására, a kritikai elemzés képességének fejlesztésére. Az oktatás jellemzően szemináriumokra, hallgatói prezentációkra, esettanulmányok elemzésére és csoportmunkára épül, mely biztosítja a hallgatók problémamegoldó készségének fejlesztését. A képzésben nagyszámú külföldi hallgató és oktató vesz részt, akik a fejlett piacgazdaságok összefüggéseit és értékrendjét közvetítik hallgatóink felé, mely idehaza és külföldön egyaránt kitűnő elhelyezkedési és karrierépítési lehetőségeket nyújt a nálunk diplomázóknak. A nálunk végzett szakemberek magas szintű angol nyelvű kommunikációs - tárgyalási és prezentációs - képességeket is elsajátítanak. A program a hazai angol nyelvű üzleti és mesterképzésben egyedülállóan több mint 10 éves oktatási tapasztalatot mondhat magáénak. A program egyedi sajátossága továbbá, hogy a két éves képzési idő alatt két diploma szerezhető államilag finanszírozott formában.

Karrier-lehetőségek

Miután hallgatóink tanulmányaik sikeres befejezése után a PTE KTK diplomája mellett a Middlesex University London, Business School diplomáját is megkapják, sikerrel helyezkednek el Magyarországon multinacionális vállalatoknál, pénzügyi szervezeteknél, de piacképesek a nyugat-európai illetve észak-amerikai térségben is. Volt hallgatóink dolgoznak az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Írországban, Németországban, Norvégiában, Svédországban, Kanadában, Ausztráliában, Kínában, Törökországban, Indiában, Iránban, az Egyesült Arab Emirátusokban, Indiában. A nemzetközileg elismert diploma számos hallgatónknak lehetővé tette a hazai illetve külföldi doktori iskolákban való továbbtanulást. 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább