Mesterképzés (MSc) | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Mesterképzés (MSc)

A Kar kiemelkedő sikerrel építette ki az alapszakokra épülő mesterszak kínálatát, így az alapszakon végzett hallgatóink, illetve a társkarok, valamint más felsőoktatási intézmények végzett hallgatói is széles körben tudják folytatni tanulmányaikat a Kar magyar és angol nyelvű mesterszakjain. Karunkon nappali és részidős képzési rendben is indulnak szakok, utóbbiak péntek/szombati oktatási napokkal. 

A mesterképzés széles körben nyitott azok számára is, akik egyetemi szintű diplomát kívánnak szerezni a közgazdaságtan és az üzleti tudományok területén, még akkor is, ha az alapdiplomájuk esetleg más képzési területről származik. A kredit elismerési eljárásról bővebben ide kattintva tájékozódhatnak.

Szakjaink:

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább