Kari okleveles képzések | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Kari okleveles képzések

Certificate in Entrepreneurship

Oklevelet adó, angol nyelvű képzési program az Ohio University-vel (US) együttműködésben

A program jellemzői (teljes leírás):

Két féléves képzés. Tíz angol nyelven oktatott tárgy közül 5-öt kell teljesíteni: 3 tárgy kötelező, 2 pedig választható. Önálló végzettséget nem ad, a diplomához kapcsolódik hozzá (egyfajta betétlap).

Őszi félév: 2 kötelező tárgy
Tavaszi félév: 1 kötelező és 2 választható tárgy

A program nyitott a társkari hallgatók számára is, a PTE Campus Credit keretében fel lehet venni a kurzusokat. Külsős számára részismereti képzési díj befizetésével lehetséges csatlakozni.

A tárgyak oktatására előre láthatóan péntek délelőttönként kerülne sor, döntően félévközi számonkérések (projektmunkák, prezentációk, stb.) alapján történik a teljesítés, vizsga várhatóan kevés lesz.

Jelentkezés: a következő két tárgy felvételével történik (Neptunban): Introduction to Entrepreneurship, Entrepreneurial Business Consulting
Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 10. 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább