INTEGRO | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

INTEGRO

Az INTEGRO szervezet a PTE legfiatalabb szervezete, 2012.09.25.-én  jött létre, hosszas előkészületek után. Az INTEGRO alapítói több éves  rendezvény-program szervező gyakorlattal rendelkeznek, pár tíz fős programoktól kezdve több száz fős rendezvények szervezésében is tapasztaltak. Jött egy nagy lehetőség, ami a korábbiakhoz képest változást idézett elő, azért hogy még inkább értetek lehessünk, még igényesebb programokat szervezhessünk még magasabb színvonalon NEKTEK! Így hát életre hívtuk az INTEGRO-t…….

Az INTEGRO célja, a nevében is benne van, egységesíteni-összevonni , a hallgatókat közelebb hozni egymáshoz, segíteni a kapcsolat teremtést, növelni a kapcsolati tőkét, oktató-hallgató kapcsolat javítását, ismerkedést, közösség építést, igényes szórakoztatást, élmények szerzését  tűztük ki célul.

A mai világban rendkívül fontos, hogy az élet minden területén legyenek kapcsolataid, az INTEGRO ebben segítségedre lehet, hiszen a Pécsi Tudomány Egyetem 5 karán kezdi meg a működését, az ÁJK-n, a KTK-n, a BTK-n, a TTK-n és az ÁOK-n . Remek lehetőség hogy a programjainkon 5 kar hallgatóival ismerkedhettek össze, barátságokat és kapcsolatokat köthettek.

Fontos, hogy az egyetemi évek alatt, barátságokat kössünk, kapcsolati tőkénket gyarapítsuk, tapasztalatot szerezzünk, olyan élményeket szerezzünk amely egész életünkben maradandó.

Főbb programok az INTEGRO-tól amelyek RÁD várnak:

  • Közösség-  csapat építő estek
  • Oktató- Hallgató találkozások, bulik ( Kvíz estek, versenyek)
  • Pécs- Party járat
  • Szabadidős Évszaki bulik ( Tavaszváró, Nyárköszöntő, Hóparty)
  • Éjszakai Fürdős-Vizi Partyk
  • Kirándulások (pl: Gyárak )
  • IREF Fesztivál (szakma és szórakoztatás találkozása)
  • Koktél Estek, Mozi Estek
  • Beszélgető Délutánok
  • Minden más ami TÉGED érdekel!!!!

Mi mindent megteszünk azért, hogy TE jól érezd magad, maradandó élményekkel gazdagodj, kapcsolati tőkédet gyarapítsd, hogy a szakma és a szórakozás találkozzon!

Mostantól kezdve még magasabb színvonalon, még nagyobb programokkal és még több lehetőséggel várunk titeket, mert nálunk megtalálod a számításod!!!

Ha bármi kérdésed van, keress minket a standokon, facebook-on!

GYERE ÉS ÉLD ÁT VELÜNK AZ INTEGRO ÉLETÉRZÉST, MI TÉGED VÁLASZTOTTUNK, TE IS VÁLASSZ MINKET!

INTEGRO Elnök

Horváth Dániel

INTEGRO Alelnök

Lengyel Botond

Elérhetőségek:

Kincsei Patrícia
patrizia.kincsei@gmail.com

Horváth Dániel
dana89@freemail.hu
+3670/604-8913"

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább