Szabályzatok, letöltések | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Szabályzatok, letöltések

Prezentációk

Orientációs Nap 2017 - összefoglaló

Szabályzatok

FOKSZ-ra vonatkozó szabályzatok

BA-ra vonatkozó szabályzatok

MA-ra vonatkozó szabályzatok

Szakváltás szabályozása

PTE KTK Doktori Szabályzata (2011. november 24.-től hatályos)

PTE KTK Erasmus Szabályzata (2016. december 14.)

PTE Egyetemi szabályzatok

PTE Hallgatói szabályzatok

Pályázatok, ösztöndíjak

2017. évi pályázati kírás és űrlap

2018. évi pályázati kírás és űrlap

Pécsiközgáz Alma Mater Ösztöndíjprogram - Költségtérítési kedvezmények

MNB Kiválósági Ösztöndíj Program

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj (korábban Köztársasági Ösztöndíj)

Cultura Oeconomica Alapítvány pályázati kiírásai

Kérvények

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább