Aktuális | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Corporate Credit Analyst at Morgan Stanley

Morgan Stanley is a global financial services firm and a market leader in investment banking, securities, investment management and wealth management services. With more than 1,300 offices in 43 countries, the people of Morgan Stanley are dedicated to providing our clients the finest thinking, products and services to help them achieve even the most challenging goals.

László Nóra Lilla h, 01/14/2019 - 14:02 0 Attachment(s) Tovább

Apply for the free Joyful Leadership Online Course and become Joyful Leader!

The Joyful Leadership is the process of influencing others with joy about what and how needs to be done to accomplish shared goals for the benefit of all. This concept was carefully developed by an international team of experts who poured all their decades of experience and knowledge in this holistic ”Tree of life” approach, wanting to empower new generations of role model leaders.

Apply for the FREE Joyful Leadership Online Course at the website: https://www.joyful-leader.com/apply/

László Nóra Lilla h, 01/14/2019 - 13:25 0 Attachment(s) Tovább

Pályázat "Magyaroszág és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban"

Az Országgyűlés elnöke, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezeőtje pályázatot hirdetett "Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban" címmel egyetemi és főiskolai hallgatók részére. A pályázaton magyarországi, valamint Magyarországgal szomszédos államok magyar nyelven is oktató felsőoktatási intézményeinek 30 évnél fiatalabb, nappali vagy levelező tagozatos, aktív státuszú hallgatói pályázhatnak.

László Nóra Lilla h, 01/07/2019 - 11:03 0 Attachment(s) Tovább

Ireland Finance Analyst

László Nóra Lilla h, 12/17/2018 - 09:38 0 Attachment(s) Tovább

Álláslehetőség a Külgazdasági és Külügyminisztériumban

Külgazdasági és Külügyminisztérium kereskedelempolitikai területre keres tehetséges, közgazdász végzettségű vagy nemzetközi kapcsolatok szakon végzett Kollégákat.

 

Pályázati feltételek:

  • közgazdász végzettség vagy nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett diploma
  • felsőfokú angol nyelvtudás
  • jó minősítésű diploma

 

Előnyt jelent:

László Nóra Lilla cs, 12/13/2018 - 14:47 0 Attachment(s) Tovább

E-lit - Tervezd a jövőd!

Jelentkezz ösztöndíj programunkra, szerezz diplomát, gyakorlati tapasztalatot, és egy 1M FT értékű ösztöndíjat egyszerre!

Az sem lesz kérdés, hol kezded diploma után a karriered, mert mindezek után egy teljes munkaidős pozíciót ajánlunk fel neked Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatójánál!

Kiket várunk?

László Nóra Lilla p, 11/30/2018 - 14:06 0 Attachment(s) Tovább

The Central European - American Business Leaders Scholarship (Hungary)

László Nóra Lilla k, 11/13/2018 - 09:47 0 Attachment(s) Tovább

Deloitte Tax Poker Tournament, adószakmai verseny értékes nyereményekkel!

A Deloitte Tax Poker Tournament egy izgalmas adószakmai verseny gazdasági és jogi területen tanuló fiataloknak, ahol rendhagyó módon tehetnek tanúbizonyságot talpraesettségükről, gyors gondolkozásukról.

 

A verseny nyereményei:
1. hely: 300.000 Ft 
2. hely: 200.000 Ft
3. hely: 100.000 Ft
+ 3 hónapos adótanácsadó gyakornoki lehetőség a három helyezettnek

Varga József szo, 11/10/2018 - 12:22 0 Attachment(s) Tovább

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább