Jelentkezés | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: 2017. február 15.
Képzés kezdete: 2017. szeptember
Részletes jelentkezési információk és jelentkezés a felvi.hu oldalon, az e-felvételi segítségével.

Választható szak Képzési szint / Munkarend / Fin. forma Képzési hozzájárulás / Költségtérítés (félév) Képz. Idő (félév) Érettségi vizsgakövetelmények
gazdálkodási és menedzsment FNA
FNK
támogatott
200 000 Ft
4
4
bármelyik két érettségi vizsgatárgy
kereskedelem és marketing
[marketingkommunikáció]
FNA
FNK
támogatott
200 000 Ft
4
4
pénzügy és számvitel
[pénzintézeti]
FNA
FNK
támogatott
200 000 Ft
4
4
turizmus-vendéglátás
[turizmus]
FNA
FNK
támogatott
200 000 Ft
4
4

 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább