Nyílt napok | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Nyílt napok

A felvételi időszakban minden évben két alkalommal hirdetünk Nyílt Napot karunkon, hogy megismerhess minket, képzési programjainkat és oktatóinkat. A 2017/2018-as tanévben meghirdetett képzésekkel kapcsolatban 2016-ban december 6-án, 2017-ben pedig január 31-én látogathattak el hozzánk az érettségi előtt állók, felvételizők.

A Nyílt Napok állandó részét képezik a képzésekkel, felvételi eljárással, pontszámítással kapcsolatos tájékoztatók, délután pedig szakmai előadásokkal, pályaválasztáshoz és karriertervezéshez kapcsolódó tanácsadással segítjük a felvételi döntés előtt állókat.

Educatio Kiállítás

A Nyílt Napok mellett minden évben részt veszünk a budapesti Educatio Kiállításon is. Tanácsra lenne szükséged? Valamit nem értesz a felvételivel kapcsolatban? További részleteket szeretnél megtudni az egyes képzésekről? Keresd meg standunkat, és vegyél részt nyereményjátékunkban! 

Középiskolai Roadshow

Azoknak sem kell szomorkodniuk, akik nem tudnak ellátogatni Nyílt Napjainkra vagy az Educatio Kiállításra, ugyanis egész évben járjuk a régió középiskoláit, hogy személyesen is találkozhass velünk. Itt megnézheted, hogy a te iskolába mikor látogatunk el!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább