Jelentkezés | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Jelentkezés

A PTE Közgazdaságtudományi Kara az alábbi szakokat hirdeti meg a 2017/18. tanévben, 2017. szeptemberi kezdéssel (normál felvételi eljárásban).

Jelentkezési határidő: 2017. február 15.
Képzés kezdete: 2017. szeptember
Részletes jelentkezési információk és jelentkezés a felvi.hu oldalon, az e-felvételi segítségével.

  ALAPKÉPZÉSEINK (BA)

Képzési szint Munka-rend Fin. Forma Választható szak (nyelv) Képzési hozzájárulás /Költségtérítés (félév) Képz. Idő (félév) Érettségi vizsgakövetelmények
A N A gazdálkodási és menedzsment (magyar nyelven) támogatott 6+1 kettőt kell választani: gazdasági ismeretek v. matematika v. történelem v. egy idegen nyelv v. szakmai előkészítő tantárgy
A N K 240 000 Ft
A N A gazdálkodási és menedzsment (angol nyelven) támogatott 6+1
A N K 350 000 Ft
A N A kereskedelem és marketing támogatott 6+1
A N K 240 000 Ft
A N A pénzügy és számvitel támogatott 6+1
A N K 240 000 Ft
A N A turizmus-vendéglátás támogatott 6+1
A N K 240 000 Ft
A L K gazdálkodási és menedzsment 230 000 Ft 6+1
A L K turizmus-vendéglátás 230 000 Ft 6+1
A L K pénzügy és számvitel 230 000 Ft 6+1
A L K emberi erőforrások 230 000 Ft 6+1

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább