Felvételizők | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Felvételizők

Kedves Felvételiző,

Köszöntünk a Pécsiközgáz Felvételizőknek szánt oldalán! Egy közös barangolásra invitálunk, ahol megismerhetsz minket, oktatási programjainkat és minden olyan lehetőséget, amit neked kínálunk – legyen szó akár a tanulmányaidat segítő ösztöndíjakról, külföldi tanulmányi és szakmai gyakorlatos lehetőségekről, vagy akár karrierépítésről, vállalkozásindításról. Reméljük, hogy céljaidnak megfelelően minden hasznos információt megtalálsz, és hamarosan téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz kampuszán!

Ismerd meg szakjainkat!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább